Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mange af os længes efter en form for detox i januar efter en julemåned med for meget sukker, fedt og måske især alkohol. Og så er det jo oplagt at hoppe med på trenden 'hvid januar', hvor det gælder om at holde sig fra flaskerne med procenter i hele årets første måned, skriver DR.dk.

Men ikke alle bakker op om en alkoholfri start på året. En af de største og mest kendte modstandere af 'hvid januar' – eller 'Dry January' på engelsk – er den franske stjernekok Alain Ducasse.

Han er så meget imod konceptet, at han i år har startet et tiltag, der skal få kunderne på hans 25 restauranter verden over til at drikke mere alkohol frem for mindre.

”Jeg kan godt lide at svømme mod strømmen,” siger han til nyhedsbureauet AFP ifølge The Guardian.

Derfor har han nu sat i værk, at priserne på ellers dyre kvalitetsvine fra Bordeaux og Bourgogne skal sænkes kraftigt og på den måde tilskynde kunderne til at drikke mere vin.

Læs hele historien her.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind