Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Green Key er turismens internationale miljømærke og gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Hotellet har således forpligtet os til at opfylde en lang række krav inden for bl.a. vand, affald, rengøring, energi, udearealer og indeklima.

På den måde bliver et abstrakt begreb som ”bæredygtighed” virkelighedsnært og lavpraktisk, fordi det brydes op i ”spiselige” bidder, der passer til vores rutiner og hverdag. Der er ikke så mange danske Green Key-hoteller endnu, som regel kun de helt store hoteller, men det skal nok komme.

”I Aalborg arbejder vi i turistbranchen på at gøre byen til en bæredygtig destination, og Green Key er KOMPAS Hotel Aalborgs bidrag,” skriver han.

Læs mere her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne