Adm. direktør i Arp-Hansen Hotel Group, Dorte Krak, er en del af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, og hendes vision for arbejdet er klar, fortæller hun til bestyrelsens LinkedIn-side:

”Min rolle er at bringe virksomhedernes udfordringer på bordet i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Fra min tid som formand for Vækstteamet for Turisme og Oplevelsesøkonomi ved jeg, hvor vigtigt det er at forstå den virkelighed, som danske virksomheder står i. Derfor er det afgørende for mig, at vi i bestyrelsen igangsætter initiativer, som rent faktisk efterspørges og kan bruges af virksomhederne.”

 På den lidt længere bane håber Dorte Krak at bestyrelsens initiativer vil bidrage til bedre betingelser for danske virksomheder:

”Det er mit håb, at vi i 2023 kan se, at vores arbejde har bidraget til at styrke vækstbetingelserne for en bred vifte af virksomheder. Og at vi kan se, at flere iværksættervirksomheder er kommet ind i solide vækstforløb.”

 Skal Dorte fremhæve én af bestyrelsens vigtigste udfordringer, er det den store spændvidde, der er i dansk erhvervsliv:

”På tværs af landet findes der mange forskellige typer virksomheder. Fra frontrunners til de mere traditionelt drevne virksomheder. Og det er en væsentlig opgave for os i bestyrelsen at favne alle typer. Et godt eksempel er digitalisering. I dag er mange klassiske små virksomheder ikke særligt digitale, så der er et behov for, at de bliver løftet til et højere digitalt niveau. Det skal vi understøtte i bestyrelsen”.

HORESTA m.fl.: ”Lad os hylde fremtidens styrker”

I dag tager HORESTA og de øvrige organisationer i ”De Fem Styrker” erhvervsministeren på rundtur i det nordjyske for at tage temperaturen på erhvervspolitikken i praksis, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne