Direktør på Sinatur Haraldskær, Kari Brandsgård, har i flere omgange talt om, at erhvervslivet i lang tid er drevet på mål om vækst, og at det ikke kan blive ved med at gå rent miljømæssigt. Og hvordan stemmer det så med, at Vejle Amts Folkeblad for et år siden - i januar 2019 - kunne fortælle, at Haraldskær Sinaturhotel og Konference gik og bryggede på at bygge en ny værelsesfløj?

Drømmen var at forvandle naturidyllen til en byggeplads i foråret 2020. Det skulle bringe antallet af værelser op fra 50 til 100. Altså en vækst på 100 procent.

”Vi fik to flotte forslag fra tegnestuer. Men jeg havde det fra starten ambivalent med de byggeplaner - og nu er vi landet på ikke at bygge nye værelser. Uanset, hvor mange værelser, vi får, vil der alligevel altid være for få. Vi SKAL have nyt køkken, og desuden vælter vi orangeriet. Den bygning rummer også vores affaldscontainere, der helt forkert har den bedste plads i området. Ud over nyt køkken får vi også nye mødelokaler,” fortæller Kari Brandsgård.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Hotelkæde tager nyt redskab i brug i kampen mod madspild

I midten af januar 2020 gik de seks hoteller i Sinatur-kæden i gang med et ambitiøst måleprogram med FoodWaste fra eSmileys. Målingerne skal give Sinatur Hotel & Konference overblik over madspildet, så processen med at minimere det kan blive så effektiv som muligt. Allerede nu genanvender Sinatur-kæden 72 pct. af alt affald, og målet er, at hotellerne er 100 % affaldsfrie i 2030.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne