HORISONT Hotel & Konference afslutter i disse dage totalrenoveringen af deres 65 værelser og badeværelser, som nu fremstår i et nyt og tidssvarende design.

De nyrenoverede værelser er en del af en gennemgribende renovering, som konferencehotellet har gennemgået de seneste år, hvor man bl.a. så småt er startet med opgraderingen og moderniseringen af møde- og konferencelokalerne og også husets store opholdsrum, som ligger i hjertet af hotellet, er blevet omdannet til et moderne, funktionelt og kreativt rum.

Derudover har man anlagt ny parkeringsplads og etableret en lang række spændende og kreative udendørsfaciliteter. Renoveringen af værelser og badeværelser, som påbegyndtes sidste år, forventes at koste i omegnen af 8 millioner kroner.

Med de nyrenoverede værelser og badeværelser hænger hele huset sammen og produktet fremstår nu rent indretningsmæssigt som en helhed. Casper Bock, der tiltrådte stillingen som hotelchef den 1. januar 2020, ser frem til at kunne give huset gæster en endnu bedre gæsteoplevelse, han udtaler:

”Jeg er utrolig glad for, at vi er nået så langt i renovering af HORISONT, at nu også værelserne er på plads. Vi kan fremover byde vores gæster velkomne til et hus, der hænger rigtigt godt sammen. Vi har totalrenoveret værelserne, så de nu fremstår i et tidssvarende, friskt og funktionelt design. Vores gæster kan bl.a. glæde sig til en god arbejdsplads, en komfortabel elevationsseng, god belysning – det hele indrettet i behagelige og varme farver,” fortæller han blandt andet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne