HORESTA har siden 1993 udgivet sin årlige Normtalsanalyse, der nu hedder Hotel Market Report. Den nyeste version med fokus på udviklingen 2016-2018 er netop sat til salg og omfatter analyse af regnskaber fra 215 danske hotelvirksomheder, skriver Standby.dk.

”Vi kigger ikke kun på de tal, virksomhederne oplyser til CVR-registret; HORESTAs analyse indeholder også noget, der kan være følsomt at udlevere: den meget detaljerede kontering af indtægter og omkostninger. Og vi glæder os over, at for hvert år, vi udarbejder analysen, bidrager stadig flere.” siger Jonas Kjær, HORESTAs cheføkonom.

Han tilføjer, at rapporten kan bruges af aktører i branchen til at ”benchmarke sig og se, hvordan man klarer sig i forhold til gennemsnittet på et ret detaljeret i niveau.”

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Hotelkæde tager nyt redskab i brug i kampen mod madspild

I midten af januar 2020 gik de seks hoteller i Sinatur-kæden i gang med et ambitiøst måleprogram med FoodWaste fra eSmileys. Målingerne skal give Sinatur Hotel & Konference overblik over madspildet, så processen med at minimere det kan blive så effektiv som muligt. Allerede nu genanvender Sinatur-kæden 72 pct. af alt affald, og målet er, at hotellerne er 100 % affaldsfrie i 2030.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne