Mindre tallerkner i restauranten, dialog med gæsterne om grøn omstilling og investering i et nyt vandsystem er blandt de initiativer, som har rykket Guldsmeden Hotels helt frem i verdensmåls-superligaen, skriver Nordea Invest Magasinet.

”I hotelbranchen er et godt udgangspunkt at huske på de gamle dyder fra vores bedsteforældres husholdning: hvis grøntsagerne ikke blev spist op, blev de syltet, og man sparede på vandet, hvor man kunne. Hele miljø-miseren er jo skabt inden for en håndfuld årtier, hvor vi begyndte at massefremstille, smide ud og købe nyt i stedet for at genbruge og undgå spild. Men uanset hvilken branche, man arbejder i, kan selv små ændringer skabe store forandringer,” forklarer Kirsten Aggersborg, Sustainability Officer hos Guldsmeden Hotels.

Her har de arbejdet med bæredygtighed, inden det blev moderne. Det har, siden Sandra og Marc Weinert for 20 år siden åbnede det første hotel i Guldsmedgade i Aarhus, været en del af grundkonceptet. Et koncept, der over årene har udviklet sig både ift. initiativer og ambitioner.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne