Dansk turisme oplever i disse år en flot fremgang, og de foreløbige overnatningstal for 2019 melder ligeledes om en flot vækst. Danmarks kyst og natur tiltrækker mange turister, og det er især naturoplevelserne og byernes atmosfære, der har betydning for gæstetilfredsheden på de danske feriesteder. Det viser en ny, omfattende analyse fra Dansk Kyst- og Naturturisme.

Dansk Kyst- og Naturturisme har spurgt 11.144 feriegæster på 37 feriesteder i Danmark til en lang række parametre, der har betydning for tilfredsheden med en afholdt ferie. Turisterne signalerer en høj gennemsnitlig tilfredshed på tværs af feriesteder, hvor hele 94 procent af de adspurgte har svaret, at de er tilfredse eller meget tilfredse. Dertil viser undersøgelsen, at gæsterne har en meget høj anbefalingsvillighed, hvilket kan aflæses i feriestedernes samlede ’Net Promotor Score’ på 62.

Det er især feriestedernes naturområder, der er størst tilfredshed med blandt gæsterne. Faktisk er flere forhold vedrørende natur i top 5 over bedst vurderede forhold ved feriestederne – kun overgået af feriegæsternes oplevelse af befolkningens generelle venlighed.

Har du fået læst?

Hoteller giver værelser til kulturarven

Arbejdet med færdiggørelsen af "det nye" Nyborg Slot og fortællingen om Nyborg som middelalderens mødested i Danmarks riges hjerte bliver intensiveret de næste tre år, skriver Fyens Stiftstidende. Og som en både kontant og symbolsk opbakning til projektet har seks af byens hoteller valgt at donere 150 overnatninger til projektet.

VisitAalborg-direktør: ”Turismen skaber vækst”

Aalborg Kommune at opretholde Danmarks tredjestørste turismeomsætning på godt fire milliarder kroner, og vi stiler hver dag efter at tiltrække endnu flere gæster til Aalborg, så vi kan skabe mere vækst, flere arbejdspladser samt en bæredygtig turismeudvikling de kommende år. Sådan skriver Anja Mathiasen, konstitueret direktør, VisitAalborg, i Nordjyske Stiftstidende.

Lalandia-direktør: Vi investerer også i Rødby

Vi vil fortsat investere kraftigt i Lalandia i Rødby. Det fastslår administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit, oven på meddelelsen om, at selskabet bag, Parken Sport & Entertainment, nu går i gang med at etablere et nyt Lalandia i Søndervig i den nordlige ende af Ringkøbing Fjord, skriver Folketidende.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne