Tia Daniels er ny i stillingen som salgs- og marketingchef på de kendte konferencehoteller Konventum og Højstrupgård i Helsingør. Tia Daniels kommer med 23 års erfaring og en lang karriere bag sig i hotel- og mødebranchen i både Danmark og USA.

I Danmark har hun bl.a. siddet i ledende stillinger med ansvar for salget hos kendte hotel- og konferencesteder; som Scandic Hotels og MCI og arbejdet som sælger for kongresser og events hos BC Hospitality Goup. I USA har hun arbejdet for store hotelbrands som Hilton og Intercontinental i Houston, Texas.

Stillingen som salgs- og marketingchef er nyoprettet, og er en del af konferencehotellernes strategi om at øge kendskabet til og salget af møder, konferencer, events og selskaber til de to steder.

Administrerende direktør for Konventum og Højstrupgård, Birgit Nørgaard, ser meget frem til samarbejdet, hun udtaler:

”Jeg er utrolig glad for, at vi med ansættelsen af Tia Daniels nu kan starte arbejdet med at styrke vores salg og markedsføring af både Konventum og Højstrupgård. Tia vil med sin store erfaring fra både ind- og udland på møde- og konferencemarkedet uden tvivl kunne være med til at løfte opgaven om at skabe et øget kendskab og salg både nationalt og internationalt.”

VISITOR: Conciergen løfter god service til noget ekstraordinært

Menneskelig kontrakt går aldrig af mode, mener Katrine Vasegaard Thomsen, der er concierge på Hotel d’Angleterre. Selvom hun er forholdsvis ny i erhvervet, så er hun allerede blevet mødt med mange specielle forespørgsler, og hun brænder for at gøre gæsternes drømme til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne