Alt imens hoteller skyder op i København som aldrig før, er både turistorganisationer og investorer begyndt at se muligheder i andre måder at huse turister og rejsende på, skriver Berlingske.

Nu er der nemlig mere end 1.000 hotellejligheder på vej i byen, som allerede har over 7.000 nye hotelværelser planlagt frem mod 2021. Det viser tal HORESTA.

”Det er et udtryk for en stigende efterspørgsel fra rejsende, der ønsker et mere hjemligt miljø, end der er på nogle hoteller, samtidigt med at de gerne vil have samme service som på et hotel,” siger Nadeem Wasi, der er medlemschef hos HORESTA.

Nadeem Wasi mener, at de mange nye hotellejligheder særligt henvender sig til de erhvervsrejsende, som skal være i København i længere perioder, end de ønsker at bo på hotel, samtidig med at de ikke skal være her så længe, at en traditionel lejlighed giver mening.

Læs hele historien her.

VISITOR: Conciergen løfter god service til noget ekstraordinært

Menneskelig kontrakt går aldrig af mode, mener Katrine Vasegaard Thomsen, der er concierge på Hotel d’Angleterre. Selvom hun er forholdsvis ny i erhvervet, så er hun allerede blevet mødt med mange specielle forespørgsler, og hun brænder for at gøre gæsternes drømme til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne