I samarbejde med Zleep Hotels tyske medejer, hoteloperatøren Deutsche Hospitality, melder virksomheden nu, at de i 2022 åbner det første, tyske Zleep hotel. Et hotel med adresse i Tysklands næststørste by: Hamborg.

Zleep Hotel Hamburg Altonaer Volkspark får 204 værelser, reception med bar og lounge samt et stort morgenmadsområde. Dertil følger gode parkeringsforhold. Med adresse nord for togstationen Bahnhof Hamburg-Altona og tæt på multiarenaen Barclaycard Arena og Volkspark Stadion er infrastrukturen i området god, og dét både hvad angår offentlige transportmuligheder og adgang til motorvejsnettet.

”Zleep Hotels er efterhånden et velkendt brand i Danmark, og vi er godt på vej ind i Sverige, så nu er derfor et oplagt tidspunkt at prøve kræfter med det tyske hotelmarked. Vi har et dedikeret team i ryggen, som, i mine øjne, er som skræddersyet til at stå i spidsen for en hotelåbning i det dynamiske Hamborg”, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Foruden de to arenaer har mange store virksomheder, herunder Montblanc og DESY Research Center, tillige hjemme i nærområdet, og også danske Oticon har en tysk afdeling i den nordlige ende af Hamborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne