I samarbejde med Zleep Hotels tyske medejer, hoteloperatøren Deutsche Hospitality, melder virksomheden nu, at de i 2022 åbner det første, tyske Zleep hotel. Et hotel med adresse i Tysklands næststørste by: Hamborg.

Zleep Hotel Hamburg Altonaer Volkspark får 204 værelser, reception med bar og lounge samt et stort morgenmadsområde. Dertil følger gode parkeringsforhold. Med adresse nord for togstationen Bahnhof Hamburg-Altona og tæt på multiarenaen Barclaycard Arena og Volkspark Stadion er infrastrukturen i området god, og dét både hvad angår offentlige transportmuligheder og adgang til motorvejsnettet.

”Zleep Hotels er efterhånden et velkendt brand i Danmark, og vi er godt på vej ind i Sverige, så nu er derfor et oplagt tidspunkt at prøve kræfter med det tyske hotelmarked. Vi har et dedikeret team i ryggen, som, i mine øjne, er som skræddersyet til at stå i spidsen for en hotelåbning i det dynamiske Hamborg”, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Foruden de to arenaer har mange store virksomheder, herunder Montblanc og DESY Research Center, tillige hjemme i nærområdet, og også danske Oticon har en tysk afdeling i den nordlige ende af Hamborg.

Har du fået læst?

VISITOR: Conciergen løfter god service til noget ekstraordinært

Menneskelig kontrakt går aldrig af mode, mener Katrine Vasegaard Thomsen, der er concierge på Hotel d’Angleterre. Selvom hun er forholdsvis ny i erhvervet, så er hun allerede blevet mødt med mange specielle forespørgsler, og hun brænder for at gøre gæsternes drømme til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne