Kære forældre: Vi har brug for jeres dygtige unge mennesker, og de har brug for os! Sådan skriver Bente Noringriis, HR director i Legoland i et indlæg i Jydske Vestkysten.

”Der er mange unge, som gerne vil have et arbejde eller et studiejob, når de er flyttet hjemmefra, men de bliver ofte valgt fra, fordi deres CV er tomt. I Legoland uddanner vi de unge mennesker til Danmarks arbejdsmarked, og vi er stolte af, hvad alle de 1.300 andre unge kan, når de rejser fra os. Andre virksomheder vil værdsætte, at de har lært at bruge sin kreativitet og give god service og at være en rummelig kollega, og de vil efterspørge, at de unge tager ansvar, møder til tiden, får noget fra hånden og kan svinge en karklud, både i praktisk og overført betydning”.

Læs hele indlægget her.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne