Kort før jul fortalte hoteldirektør Poul Müller fra Hotel Corona i Herning Folkeblad, at hotellet kort inde i det nye år ville skifte navn. Det nye navn var ikke helt på plads på det tidspunkt, men det er det nu. Hotellet oplyser i en pressemeddelelse, at det nye navn bliver Herning City Hotel, skriver Herning Folkeblad.

”Vi er et hotel midt i byen Herning. Det nye navn beskriver os derfor præcist som det, vi er,” siger Poul Müller i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at hotellet samtidig skifter logo. Det skal være med til at signalere, at man følger med tiden. Hotel Corona har en lang historik i Herning og har rødder tilbage til 1896. Dengang hed det Herning Missionshotel, og omkring 1990 skiftede det navn til Hotel Corona.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

HORESTA: "Airbnb-vækst i provinsen kan koste job"

Det kan koste arbejdspladser hos de traditionsrige midtjyske kroer og øvrige overnatningssteder, da Airbnb-udlejningen har langt bedre konkurrencevilkår end det etablerede erhverv. Sådan skriver HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt, i Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne