Aalborg Kommune at opretholde Danmarks tredjestørste turismeomsætning på godt fire milliarder kroner, og vi stiler hver dag efter at tiltrække endnu flere gæster til Aalborg, så vi kan skabe mere vækst, flere arbejdspladser samt en bæredygtig turismeudvikling de kommende år. Sådan skriver Anja Mathiasen, konstitueret direktør, VisitAalborg, i Nordjyske Stiftstidende.

”Vi ser turisme som mere end et erhverv i sig selv. Turismeerhvervet er en central løftestang for Aalborgs erhvervsudvikling og ambition om at blive en by med global attraktionskraft. Turismen understøtter Aalborgs erhvervsmæssige styrkepositioner, uddannelsesinstitutioner, kulturlivet og byens internationale relationer, og vi skal blive ved med at dygtiggøre os for at følge med og gå nye veje for at indfri kommunens fortsat store potentiale”, skriver direktøren.

Afsluttende skriver hun, at VisitAalborgs ambition fortsat er at tiltrække flere turister til kommunen. Derfor fordobler destinationsselskabet i år markedsføringen af Aalborg og går all in i kampen om turisterne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne