Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nu slutter Esbjerg sig til rækken af danske byer, hvor lyseblå cykelbude med termotasker med mad på ryggen er en fast del af bybilledet.
I midten af januar blev det officielt. Madudbringningstjenesten Wolt meldte sin ankomst til Esbjerg. Fra på torsdag d. 13. februar lancerer Wolt officielt i byen. Det betyder, at en række lokale restauranter nu kan tilbyde sin mad som takeaway til sultne esbjergensere.
“Vi har glæder os helt vildt til at komme i gang, og er spændte på at se, hvordan esbjergenserne tager imod os. Det tegner heldigvis godt. Siden vi annoncerede vores ankomst, har vi modtaget mange positive tilkendegivelser fra esbjergensere, der glæder sig til at bestille mad på vores platform”, siger Søren Meier Svendsen, direktør i Wolt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025