Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nu slutter Esbjerg sig til rækken af danske byer, hvor lyseblå cykelbude med termotasker med mad på ryggen er en fast del af bybilledet.
I midten af januar blev det officielt. Madudbringningstjenesten Wolt meldte sin ankomst til Esbjerg. Fra på torsdag d. 13. februar lancerer Wolt officielt i byen. Det betyder, at en række lokale restauranter nu kan tilbyde sin mad som takeaway til sultne esbjergensere.
“Vi har glæder os helt vildt til at komme i gang, og er spændte på at se, hvordan esbjergenserne tager imod os. Det tegner heldigvis godt. Siden vi annoncerede vores ankomst, har vi modtaget mange positive tilkendegivelser fra esbjergensere, der glæder sig til at bestille mad på vores platform”, siger Søren Meier Svendsen, direktør i Wolt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024