Som en af de første forlystelsesparker i verden har Tivoli gjort mobile betalinger til en integreret del af gæsteoplevelsen. Det er sket ved at indbygge næsten alle MobilePays forskellige erhvervsløsninger i Tivolis betalingssituationer.

Mest benyttet er online-løsningen, hvor gæster hjemmefra på Tivolis website nemt kan købe adgang til Haven, turpas, Fredagsrock m.m. med MobilePay Online. Dermed kan de slippe for at stå i kø, når de skal ind.

Tivoli har også aktiveret MobilePay Appswitch, som kan benyttes af gæster, der har Tivolis egen app på telefonen. Herfra kan de på samme måde købe billetter, turpas m.m. og med et hurtigt swipe betale med MobilePay.

Læs hele historien her.

Lalandia-direktør: Vi investerer også i Rødby

Vi vil fortsat investere kraftigt i Lalandia i Rødby. Det fastslår administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit, oven på meddelelsen om, at selskabet bag, Parken Sport & Entertainment, nu går i gang med at etablere et nyt Lalandia i Søndervig i den nordlige ende af Ringkøbing Fjord, skriver Folketidende.dk.

Overskud i selskabet bag Guldsmeden Hotels

Guldsmeden Hotels var også i 2019 en god forretning for ægteparret Sandra og Marc Weinert, der åbnede deres første hotel for over 20 år siden. Det skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne