Slip gaspedalen og oplev Danmarks fantastiske kyster, natur og hyggelige countryside på to hjul. Sådan lyder budskabet fra Small Danish Hotels, der i 2020 springer op på den store klinge, når det handler om tilbud til gæster, som gerne vil bruge rugbrødsmotoren. 

Med sit landsdækkende net af cykelstier, et fladt terræn og korte afstande leverer Danmark optimale betingelser for cykelferie, og det er flere udenlandske gæster faldet for. Den seneste analyse fra VisitDenmark viser således, at cykelturister foretog 9,6 millioner overnatninger i Danmark i 2017, hvoraf de 6,6 millioner var udenlandske turister fra særligt Tyskland, Norge, Sverige og Holland.

De danske gæster stod således for 3 millioner overnatninger. Hos landets største hotelkæde har man derfor sat endnu mere fokus på at skabe oplevelser, der matcher fremtidens tohjulede turister.

”En cykelferie giver masser af gode oplevelser for både børn og voksne. Ud over frisk luft og god motion giver det en helt anden oplevelse at være aktive sammen end at sidde i en bil eller i et fly på vej mod en udenlandsk turistdestination. Vi oplever, at cykelgæsterne gerne vil bo og spise godt, og det betyder en stærkere efterspørgsel på kombinationen af aktiv ferie og højkvalitets overnatningsophold. Danmark byder på 11 nationale cykelruter og med vores overnatningssteder godt placeret over hele Danmark, kan vi imødekomme gæsternes forventninger på nationalt plan”, siger Jørgen Christensen, som er direktør i Small Danish Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne