Kransen hejses på Hotel Peak 12 i Viborg fredag den 28. februar. Hotellet bliver på 12 etager med 150 værelser og står klart i september 2020. Det er familien Bühlmanns nyeste hotelsatsning.

Flere af værelserne på Peak 12 Hotel bliver indrettet som små hotellejligheder, kaldet Bühlmann Living, til glæde og gavn for hotelkædens gæster på længerevarende ophold. Værelserne inkluderer et lille køkken med køleskab, vask, elkedel og mikroovn.

Hotellet bliver bygget sammen med Tinghallen Kongres- og Musikhus, hvorfra man finder Viborg Stadion, biograf, fitnesscenter, restauranter og bowlingcenter. Byens hyggelige centrum ligger i gåafstand fra hotellet, og hvis man leder efter eventyr eller spændende udendørs oplevelser under sit ophold, er der mange muligheder for at udforske naturen via vandring – klatring – landevejscykling – roning - mountainbike! Dette er et sted, hvor det hele handler om at udforske, slappe af, opdage, socialisere, skubbe grænser og nyde en god tid med familie og venner.

Personalet kaldes også eventguider, der giver gæsterne, igangsatte tip til alt fra den bedste kulturelle oplevelse til den mest udfordrende vandresti.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne