Aarhus Airport udvider igen sommerprogrammet og denne gang med en direkte rute til en af Europas mest populære storbyer, nemlig Berlin. Det er easyJet, som sætter Berlin på afgangstavlen med to ugentlige flyvinger med udrejse fra Aarhus Airport fredag og mandag. Berlinflyvningerne til lufthavnen Tegel går i luften den 30. marts.

”Berlin er en strategisk vigtig rute for Aarhus Airport. Ikke alene giver vi østjyske forretningsrejsende direkte adgang til møder og konferencer i Tysklands hovedstad, men vi understøtter også den vedvarende tiltrækning, som Berlin har som storbydestination. Berlin er en by, man aldrig bliver færdig med, og den står fortsat højt på østjydernes ønskeliste over rejsemål til en weekendtur”, siger Peer H. Kristensen, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Udover at den direkte rute giver adgang til Berlins mangfoldige kulturoplevelser, attraktioner, gastronomiske restaurantmekka, hippe vinbarer og shopping-paradis er lufthavnen Berlin Tegel også porten til en lang række andre destinationer, som for eksempel Tel Aviv, Sofia og De Kanariske øer, der tilbydes via easyJet’s rutenetværk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne