Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det nye luksushotel Bryggen Guldsmeden har en ”no flight policy”, hvad angår råvarer. Desuden arbejder hotellet på at få gæsterne hurtigt over på wifi-netværket, da streaming via 4G udleder mere CO2, skriver Berlingske.

Vi var grønne, længe før det interesserede nogen som helst, og det er selvfølgelig noget, vi bruger aktivt i vores historie, nu det mere end nogensinde er gået hen og blevet et konkurrenceparameter, fortæller kommunikations- og bæredygtighedsansvarlig på Guldsmeden Hotels Kirsten Aggersborg fra det nye hotel.

I HORESTA mærker man tydeligt, at interessen for klimatiltag er tiltaget de senere år. Organisationen har på vegne af erhvervet udviklet en bæredygtighedsstrategi, fordi branchen gerne vil gå forrest og komme med bud på, hvordan erhvervet kan styrke klimaarbejdet yderligere, siger miljøchef i HORESTA Mikal Holt Jensen.

Læs hele historien her.

Hotel-medlemmer af HORESTA kan opleve Kirsten Aggersborg på Hotel Kickoff den 12. marts. Læs mere her.

Log ind