Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det nye luksushotel Bryggen Guldsmeden har en ”no flight policy”, hvad angår råvarer. Desuden arbejder hotellet på at få gæsterne hurtigt over på wifi-netværket, da streaming via 4G udleder mere CO2, skriver Berlingske.
Vi var grønne, længe før det interesserede nogen som helst, og det er selvfølgelig noget, vi bruger aktivt i vores historie, nu det mere end nogensinde er gået hen og blevet et konkurrenceparameter, fortæller kommunikations- og bæredygtighedsansvarlig på Guldsmeden Hotels Kirsten Aggersborg fra det nye hotel.
I HORESTA mærker man tydeligt, at interessen for klimatiltag er tiltaget de senere år. Organisationen har på vegne af erhvervet udviklet en bæredygtighedsstrategi, fordi branchen gerne vil gå forrest og komme med bud på, hvordan erhvervet kan styrke klimaarbejdet yderligere, siger miljøchef i HORESTA Mikal Holt Jensen.
Hotel-medlemmer af HORESTA kan opleve Kirsten Aggersborg på Hotel Kickoff den 12. marts. Læs mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025