Efter to succesfulde år i Danmark er den internationale feriepark-koncern Landal GreenParks klar til at tilføje endnu en feriedestination til Landal-familien. Udvidelsen sker ved overtagelse af den fynske konferencepark Sund og Skov Konference- og Feriecenter, der inden sommeren vil overgå til navnet Landal Middelfart. Parken bliver den sjette danske i rækken og den første øst for Lillebælt.

”Tilføjelsen af Sund og Skov til vores portefølje er helt i tråd med vores ambitioner om yderligere ekspansion i Danmark. Den store strategiske satsning bliver uden tvivl skiftet fra konferencepark til feriepark, men vi ser det som en både langsigtet og holdbar løsning i overensstemmelse med efterspørgslen i markedet. Vi glæder os over at ekspandere længere østover, som det fortsat er planen, samt til at kunne tilbyde nye muligheder og aktiviteter til vores gæster ved åbningen af en ny Landal-park,” siger Søren Sandberg, adm. direktør i Landal GreenParks i Danmark.

Sund og Skov Konference- og Feriecenter ligger i Middelfart i naturrige omgivelser ned til Lillebælt og rummer 126 feriehuse, der fortsat vil være privatejede, mens selve feriecenteret og driften af parken overtages af Landal GreenParks. I de kommende år vil Landal GreenParks investere i en opgradering af parken, så faciliteter og aktivitetsudbud lever op til kædens internationale niveau. I takt med opgraderingen vil parken inden sommeren overgå til navnet Landal Middelfart.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne