Konventum & Højstrupgård har modtaget Helsingør Kommunes sociale beskæftigelsespris 2019. Hvert år uddeler Helsingør Kommune beskæftigelsesprisen til en virksomhed, som tager et særligt socialt ansvar.

”Vi er meget stolte over at have fået beskæftigelsesprisen. Det er en kæmpe cadeau til lederne i rengøringen, køkkenet og restauranten, der utrætteligt har fundet rum og rummelighed til at give ledige borgere en mulighed for at komme tilbage til eller ind på arbejdsmarkedet,” siger Birgit Nørgaard, administrerende direktør hos Konventum & Højstrupgård.

I begrundelsen for valget står der bl.a., at ”Konventum fortsætter med at udvise en villighed ud over det almindelige til at indsluse ledige borgere i virksomheden. […] Konventum begrænser sig ikke til en bestemt målgruppe i jobcenteret. De viser villighed til at indsluse alle slags mennesker, og ser mangfoldighed som en styrke.”

De seneste 6 måneder har Konventum & Højstrupgård fastansat tre borgere på fuld tid, som tidligere var på integrationsydelse. I køkkenet er der etableret praktik- og løntilskudsordninger, der fører til ordinær ansættelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne