Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvordan kan vi bruge vores smag til at leve og spise godt uden samtidig at bringe kloden ud af balance? Hvordan påvirker kravet om bæredygtighed smagen af vores mad og måltider? Og hvordan kan smag hjælpe os til bæredygtige valg, hvad enten vi er forbrugere, restauratører eller udviklere af mad?

Det undersøger smagseksperter på tværs af fag og discipliner ved det internationale symposium ”Creative Tastebuds 2020: How can our sense of taste save the planet?”. Det foregår d. 11.-12. maj på Moesgaard Museum i Aarhus gennem faglige oplæg, involverende showcases og kreative måltider.
På scenen kommer blandt andre:

  • Marije Vogelzang, eating designer, NL
  • Ole G. Mouritsen, professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation, DK
  • David Evans, professor i forbrugeradfærd og bæredygtighed, UK
  • Jakob Vinkler, mad- og måltidsinnovatør, DK
  • Bee Wilson, madskribent og historiker, UK
  • Roberto Flore, kok og manager af DTU FoodLab, DK
  • Claude Fischler, antropolog og ekspert i madvaner og ernæring, FR
  • Christina Tirado, ekspert og rådgiver i mad, sundhed og bæredygtig udvikling, US
  • Michael Bom Frøst, lektor i fødevarevidenskab og senorik, DK

Læs meget mere på creativetastebuds.dk, tjek LinkedIn eller facebook-siden og tilmeld dig her.

Log ind