Hvordan siger man ordentlig tak til de medarbejdere, som hver eneste dag knokler for at give alle gæsterne en fantastisk oplevelse samtidig med, at de holder skarpt fokus på bæredygtighed og klimavenlig adfærd?

For ledelsen i Sinatur Hotel & Konference var svaret enkelt: De fleste medarbejdere arbejder både om aftenen og i weekenderne, så mere tid med familie og venner står selvfølgelig højt på ønskelisten. Derfor får alle 250 medarbejdere på Sinatur-hotellerne en uges ekstra ferie i 2020.

"Vores samfundsambition er at drive konferencehoteller, som naturen ville elske, men vi har ikke kun fokus på den grønne bæredygtighed," fortæller Christina Nielsen, der er direktør for Sixtus Sinatur Hotel & Konference og HR-ansvarlig i hele kæden.

"For os er det lige så vigtigt at sikre den menneskelige bæredygtighed. I Sinatur har vi respekt for hinanden som kolleger, og hvis du vil, får du mulighed for at tage ansvar og gøre en forskel. Vores medarbejdere brænder for at passe på naturen og involvere gæster og samarbejdspartnere, og det er i høj grad deres fortjeneste, at vi allerede er nået så langt."

"Hvis en medarbejder hellere vil have lidt flere penge, kan de ekstra fridage konverteres til kontanter. Men langt de fleste sætter stor pris på mere ferie, ikke mindst fordi de arbejder, når alle andre holder fri."

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne