Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I denne uge fik 25 danske restauranter i alt 33 Michelin stjerner, og dermed er de en del af den absolutte verdenselite, når det kommer til mad, fortæller DR P3.

Men sådan et Michelin måltid koster mange penge, så hvorfor er dette så interessant?

Selvom Michelin mad er dyrt, så betyder det noget for Danmark, fordi det lokker masser af turister til, fortæller Katia Østergaard, direktør i HORESTA.

Tal fra HORESTA viser, at 40 procent af serveringerne på de københavnske Michelin-restauranter er til udenlandske gæster.

Hør indslaget her (fra 2:50).  

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind