Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I denne uge fik 25 danske restauranter i alt 33 Michelin stjerner, og dermed er de en del af den absolutte verdenselite, når det kommer til mad, fortæller DR P3.

Men sådan et Michelin måltid koster mange penge, så hvorfor er dette så interessant?

Selvom Michelin mad er dyrt, så betyder det noget for Danmark, fordi det lokker masser af turister til, fortæller Katia Østergaard, direktør i HORESTA.

Tal fra HORESTA viser, at 40 procent af serveringerne på de københavnske Michelin-restauranter er til udenlandske gæster.

Hør indslaget her (fra 2:50).  

Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA

Udenlandske gæster brugte i juli mindre på hoteller, mad og oplevelser i USA. Et fald på knap 3 pct. viser, hvor sårbar turismen er over for valuta, priser og global konkurrence – en erfaring, der også har relevans for danske aktører.

Royal Run vækker glæde blandt hoteller

Når Royal Run rammer Helsingør i maj 2026, ventes det at skabe aktivitet i hele byen. Flere hoteller ser frem til fyldte værelser og nye initiativer i kølvandet på det store arrangement.

Log ind