Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I denne uge fik 25 danske restauranter i alt 33 Michelin stjerner, og dermed er de en del af den absolutte verdenselite, når det kommer til mad, fortæller DR P3.

Men sådan et Michelin måltid koster mange penge, så hvorfor er dette så interessant?

Selvom Michelin mad er dyrt, så betyder det noget for Danmark, fordi det lokker masser af turister til, fortæller Katia Østergaard, direktør i HORESTA.

Tal fra HORESTA viser, at 40 procent af serveringerne på de københavnske Michelin-restauranter er til udenlandske gæster.

Hør indslaget her (fra 2:50).  

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind