Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Jeg ønskede mig et job på et hotel, der var større og havde flere udfordringer”.
Sådan beskriver Jan G. Larsen i Fyens Stiftstidende baggrunden for, at han takkede ja til tilbuddet om at blive topchef på Hotel Nyborg Strand.
Jobskiftet er lig med en flytning på 800 meter fra hans tidligere arbejdsplads, Storebælt Sinatur Hotel & Konference. Når han sammenligner de to virksomheder, ser han mange ligheder.
”Begge hoteller er drevet med faglighed og ordentlig. Kunderne er stort set de samme - bortset fra at nogle af dem er så store, at de kun kan være på Nyborg Strand”.
Jan G. Larsen går ind til sit nye job med en god portion ydmyghed.
”….fordi det er noget, der har eksisteret i 120 år. Der er mange, mange medarbejdere, der har lagt en stor indsats ned i de grundsten her for at få Nyborg Strand hen til det, hotellet er i dag. Der er mange, som har gjort et fantastisk stykke arbejde. For lang tid siden og helt op til i dag. Og det skal man have stor respekt for”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024