Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Jeg ønskede mig et job på et hotel, der var større og havde flere udfordringer”.
Sådan beskriver Jan G. Larsen i Fyens Stiftstidende baggrunden for, at han takkede ja til tilbuddet om at blive topchef på Hotel Nyborg Strand.
Jobskiftet er lig med en flytning på 800 meter fra hans tidligere arbejdsplads, Storebælt Sinatur Hotel & Konference. Når han sammenligner de to virksomheder, ser han mange ligheder.
”Begge hoteller er drevet med faglighed og ordentlig. Kunderne er stort set de samme - bortset fra at nogle af dem er så store, at de kun kan være på Nyborg Strand”.
Jan G. Larsen går ind til sit nye job med en god portion ydmyghed.
”….fordi det er noget, der har eksisteret i 120 år. Der er mange, mange medarbejdere, der har lagt en stor indsats ned i de grundsten her for at få Nyborg Strand hen til det, hotellet er i dag. Der er mange, som har gjort et fantastisk stykke arbejde. For lang tid siden og helt op til i dag. Og det skal man have stor respekt for”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024