Det, der engang var en stor drøm, er i dag blevet til virkelighed. Bevæbnet med en ukuelig arbejdsmoral og ambitiøse målsætninger for fremtiden er det efter otte år i den hurtigvoksende danske hotelkæde, Zleep Hotels, lykkes Dennis Kjer Nissen at opnå karrierens hidtil største ”sejr” med en ny stilling som Hotel Manager.

Den 1. februar 2020 tiltrådte 29-årige Dennis Kjer Nissen stillingen som Hotel Manager på Zleep Hotels’ nyeste hotel i Skejby i det nordlige Aarhus. Selv betegner han sig som en sulten herre med mod på nye udfordringer:

”Jeg glæder mig til at bevise mit værd. Jeg er en sulten herre, og Aarhus er på menukortet. Hotellet og dets placering har enormt meget at byde på, og dét uanset om man overnatter en enkelt nat eller en hel uge: Central placering i Business Park Skejby, fitnessrum, lobbybar, morgenmadsrestaurant, gratis parkering og en placering tæt på både letbane og supersygehus. Derudover stråler hotellet, og alt interiør emmer af kvalitet”, fortæller Dennis Kjer Nissen, der desuden bliver den yngste Hotel Manager i Zleep Hotels.

Zleep Hotel Aarhus Skejby slog dørene op den 4. juni 2019 og rummer i alt 100 værelser.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne