Det er ikke mere end blot en måned siden, at Zleep Hotels løftede sløret for kædens første tyske hotelprojekt i Hamborg i samarbejde med medejeren Deutsche Hospitality, og nu følger endnu et tysk hotelprojekt altså trop. Denne gang er det et lufthavnshotel i Frankfurt med 165 værelser, lobby- og snackbar, fitnessrum og gode parkeringsmuligheder.

Det splinternye hotel forventes at stå færdigt i 2022, og det er bestemt ingen tilfældighed, at adressen lyder Frankfurt:

”Selvfølgelig skal Zleep til Frankfurt. Frankfurt International Airport er Tysklands største lufthavn og et vigtigt trafikalt knudepunkt i Europa. Her lander og letter mere end 1300 fly hver evig eneste dag - fly fyldt med potentielle Zleep gæster”, fortæller CEO i Zleep Hotels Peter Haaber om hotellets praktiske beliggenhed.

Også den tyske medejer, Deutsche Hospitality, ser store fordele i at etablere Zleep i Frankfurt:

”Vores store mål er at etablere Zleep som et velkendt hotelbrand i Europa, og her udgør opførelsen af Zleep Hotel Frankfurt Airport en vigtig milepæl, da Frankfurt er Europas transportcentrum”, fortæller CEO i Deutsche Hospitality Thomas Willms.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne