Flere danskere slog sidste år et smut forbi landets største danskejede fastfoodkæde Sunset Boulevard. Det er meldingen fra kædens ejer, Danske Koncept Restaurant A/S, som beretter om mere end en tidobling af sit resultat før skat, skriver Finans ifølge FødevareWatch.dk.

Nøgletal viser, at kæden kom ud af 2019 med et resultat på 10,2 mio. kr. før skat. I 2018 var resultatet på 772.427 kr. før skat. Omsætningen er i samme periode steget med ti procent.

"Vi er enormt stolte over resultatet, som er vores bedste nogensinde. Det viser, at vores gæster har taget de ting til sig, som vi har arbejdet med. Samtidig viser både resultatet og vores stigning i omsætning, at flere og flere danskerne vælger os til, hvilket vi tager som et tegn på, at vi er på rette vej," siger Jens Broch, direktør hos fastfoodkæden, i en pressemeddelelse.

Jens Broch er især stolt over, at kæden har formået at skabe vækst samtidig med, at den har haft fokus på at mindske sit klimaaftryk - blandt andet ved at udfase plastikemballage som låg og sugerør i restauranterne. Ambitionen for 2020 er at fortsætte i samme spor.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne