Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En episode fra det nye streetfood-marked, Posthuset i Horsens, viser nogle af de udfordringer, som detailhandlen og restauranter kan ende i, når det gælder mundbindsreglerne.

Alexander Horsdal Thomsen er fritaget for at bære mundbind, og han følte sig så dårligt behandlet, da han onsdag i forrige uge besøgte det nye madsted. Da han heller ikke ville iføre sig et tilbudt hagevisir, blev han bedt om at sætte sig på nogle pladser, der er allokeret til mundbindsfritagede, hvor de kan sidde med god mulighed for at kigge mod boderne og bestille deres mad, som bliver serveret for dem.

I stedet har han skrevet et debatindlæg om episoden til den lokale avis, Horsens Folkeblad, om den diskrimination, han føler sig udsat for.

Erhvervsjuridisk chef i HORESTA; Kaare Friis Petersen, siger til Horsens Folkeblad, at restaurationerne står i et dilemma, hvis de bare lukker kunder ind uden mundbind, og det viser sig, at en kunde ikke kan dokumentere over for myndighederne, at vedkommende er fritaget.

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Log ind