Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I maj måtte 200 medarbejdere vinke farvel til deres job hos Jensens Bøfhus, da coronanedlukning og manglende lønkompensation tvang restaurantkæden i knæ. Og nu har det dansk bøfhus altså igen måtte gennemgå en større fyringsrunde, skriver kædens adm. direktør, Anders Nikolaisen, i et opslag på Linkedin tirsdag d. 15. december, fortæller FødevareWatch.dk.
Det ser altså ikke umiddelbart lyst ud for den 36 år gamle forretning, men nu har Jensens Bøfhus fået en noget uventet "redningsplanke," beretter Anders Nikolaisen også i sit Linkedin-opslag. Og redningsplanken kommer fra medarbejderne selv.
De ansatte funktionærer har, ifølge Anders Nikolaisen, nemlig selv foreslået at afholde ferie og fridage, og de timelønnede medarbejdere har foreslået at gå på ubetalt orlov - alt sammen for at holde forretningen oven vande.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025