Coronakrisen har sendt hotelbranchen ud i en historisk nedtur. Det får nu fire hoteller i København til at gå sammen om en ny bookingplatform, der skal tage kampen op mod internationale milliardforretninger som booking.com og hotels.com. 

“Det gør vi for at redde vores egen røv. Vi er nødt til at tjene flere penge på vores produkt, end vi gjorde før krisen. Ellers overlever vi ikke den næste krise,” siger Sandra Weinert, ejerleder af Guldsmeden Hotels med fem hoteller i hovedstaden, som sidder for bordenden i det nye initiativ, der hedder Coolcopenhagen.

Derudover er Arthur Hotels, Andersen & Absalon Hotels samt Hotel Skt. Annæ med i projektet. 

Dansk hotelkæde får endnu et hotel i udlandet

Danske Guldsmeden Hotels er næste år klar med sit andet tyske hotel, denne gang i en tidligere “morgenmadssilo.” Dermed kommer kæden af boutiquehoteller op på seks hoteller i udlandet.

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind