Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et stykke inde i coronanedlukningen besluttede takeaway-platformen Wolt at sende merindtjeningen tilbage til restaurationsbranchen. I dag – cirka fire måneder senere – ville virksomhedens danske direktør, Søren Meier Svendsen, have ønsket, at man havde handlet hurtigere.
Det havde været godt at være "hurtigere på den bold", konstaterer han over for Fødevarewatch.
"Der er helt sikkert nogle af de ting, som havde været federe at gøre tidligere – men det var også en periode, hvor alt var oppe i luften og ingen vidste, hvor vi stod," siger Søren Meier Svendsen i et interview til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025