”Vi risikerer at dreje nøglen om.”

Sådan lyder det fra Magnus Knudsen, der er general manager på natklubben The Zoo i København.

Reaktionen kommer, efter at sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har udtalt, at diskoteker og natklubber ikke genåbner i fase 4.

The Zoo har hjemsendt alle medarbejdere med lønkompensation, men regeringens hjælpepakker dækker kun omkring 50 procent af virksomhedens faste månedlige udgifter, skriver tv2.dk.

Hos HORESTA var man helt klar til genåbning af nattelivet, og brancheorganisationen for hotel-, restaurant- og turisterhvervet savner også en plan.

”Virksomhederne er enormt pressede. Vi synes som minimum, at man skylder erhvervet et svar på, hvad der skal til, siger Kristian Nørgaard,” der er politisk chefkonsulent i HORESTA.

Ny app vil beskytte borgerne og skabe tryghed i nattelivet

Det skal være trygt at færdes på gaderne. Uanset køn, alder og tidspunkt på døgnet. Alligevel er der alt for mange – særligt kvinder – der føler sig utrygge, når de er ude om aftenen eller natten. En helt ny app vil hjælpe med at nedbringe antal overgreb og skabe tryghed i nattelivet, skriver MigOgKbh.dk.

Restaurationsbranchen ser ind i svær start på 2023

Halvdelen af Horestas medlemmer forventer et kommende år, der bliver sværere end det forgangne. ”Det kan stadig blive fugl eller fisk,” lyder det fra brancheorgansationens direktørtrio, der dog ser en branche, der er blevet mere robust.

Log ind