Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Niveauet af fyringer som følge af konkurser på restauranter og hoteller er steget markant de sidste fem år.

Det viser en analyse fra Danmarks Statistik på baggrund af tal fra samme sted. Her har statistikbanken analyseret på de seneste kundgjorte konkurser på tværs af brancher, skriver Fødevarewatch.

Den største stigning i antallet af tabte arbejdspladser hos fallitramte virksomheder kunne i perioden fra marts til juli findes i hotel- og restaurationsbranchen.

Her var jobtabet i foråret tre gange så højt som normalt. Hvor gennemsnittet af tabte arbejdspladser i perioden 2015-2019 lå mellem 200-400 i marts-juli måned, lå det i 2020 på knap 1000 arbejdspladser.

Dermed er hotel- og restaurationssektoren den branche med andenflest tabte arbejdspladser i foråret kun overgået af erhvervsservicesektoren, der havde knap 1600 jobtab i perioden.

Frostsikre unika-krukker

Farmshop Enggaarden tilbyder alle Horesta’s medlemmer: Gratis inspiration/sparring/vejledning (normalpris DKK 950,-/time), 2 stk. gratis Photoshop skitser og fri fragt (brofaste øer) v/køb > DKK 10.000,-

Skadedyrsservice

Som medlem af HORESTA kan I få hjælp til professionel skadedyrssikring gennem vores partner Elis Skadeservice attraktive priser og vilkår

Log ind