Landmand og grøntsagsproducent Axel Månsson er født og opvokset i Brande. Lidt nord for sin fødeby driver han i dag et af landets største grøntssagslandbrug med en bred vifte af både økologiske og konventionelle grøntsager og blandt andet økologiske æg fra egne høns, skriver Alt om Ikast Brande.

Det gør han så godt, at kundeporteføljen rummer en række danske Michelin-kokke, der handler direkte hos Månsson og sammen med den midtjyske landmand også bidrager til Månssons produktudvikling. Og med sine egne dybe rødder i Brande-egnen træder Månsson om få uger selv indenfor i servicefaget. Sammen med sin søn, Asger Månsson, har familien valgt at investere i det historiske Hotel Dalgas i Brande.

”Med en central placering på byens brolagte hovedstrøg, og et velkendt navn - der har sit udspring i den navnkundige hedeopdyrker Enrico Dalgas - er der gode rammer for hoteldrift. Vi er glade for, at Marianne og Arne Andersen har valgt at sælge Hotel Dalgas til os efter næsten fyrre års virke på stedet,” fortæller Axel Månsson.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne