Landmand og grøntsagsproducent Axel Månsson er født og opvokset i Brande. Lidt nord for sin fødeby driver han i dag et af landets største grøntssagslandbrug med en bred vifte af både økologiske og konventionelle grøntsager og blandt andet økologiske æg fra egne høns, skriver Alt om Ikast Brande.
Det gør han så godt, at kundeporteføljen rummer en række danske Michelin-kokke, der handler direkte hos Månsson og sammen med den midtjyske landmand også bidrager til Månssons produktudvikling. Og med sine egne dybe rødder i Brande-egnen træder Månsson om få uger selv indenfor i servicefaget. Sammen med sin søn, Asger Månsson, har familien valgt at investere i det historiske Hotel Dalgas i Brande.
”Med en central placering på byens brolagte hovedstrøg, og et velkendt navn - der har sit udspring i den navnkundige hedeopdyrker Enrico Dalgas - er der gode rammer for hoteldrift. Vi er glade for, at Marianne og Arne Andersen har valgt at sælge Hotel Dalgas til os efter næsten fyrre års virke på stedet,” fortæller Axel Månsson.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023
07-02-2023
-
HORESTA: Hotel- og restaurationsbranchen mangler fortsat arbejdskraft
07-02-2023
-
Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen
07-02-2023
-
Stor tilfredshed med restaurant: Flammen står skarpest i Herning
07-02-2023
-
Ny direktør til Alsik Hotel & Spa
07-02-2023
-
Rekordstort solcelleanlæg på taget af Bella Center
07-02-2023
-
Ibis Styles slår dørene op i København
07-02-2023
-
19-årig odenseaner vinder DM i Skills for kokkeelever
07-02-2023