”Det er selvfølgelig uacceptabelt, at man omgår reglerne på den måde. Det skal selvfølgelig ske inden for lovens rammer,” udtaler politisk chefkonsulent i HORESTA, Kristian Nørgaard til DR P4 Københavns Radio.

Københavns Politi har sigtet en bar for at overtræde reglerne om, at kun private fester, hvor gæster kender hinanden godt, må fortsætte til efter klokken 24. En praksis HORESTA tager afstand fra.

“Vi er bekendte med, at “rygtet går” så at sige, og det er selvfølgelig uacceptabelt, at man omgår reglerne på den måde. Det skal selvfølgelig ske inden for lovens rammer,” udtaler politisk chefkonsulent i HORESTA, Kristian Nørgaard til DR P4 Københavns Radio.

I Københavns Politi er man opmærksom på problematikken, og ifølge chefkonsulent Peter Dahl vil politiet i de kommende weekender holde særlig godt øje med, om reglerne bliver overholdt. I foråret lagde politikerne op til, at diskoteker og natklubber skal have lov til at genåbne i fase fire af genåbningsplanen. Men flere eksperter har de seneste dage advaret mod den plan, fordi smittetallet er i stigning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne