Hotellet Villa Copenhagen skulle oprindeligt være åbnet i dag, 1. april, men coronakrisen har rykket ibrugtagningen af hotellet i København til 14. maj. Hotellets direktør, Peter Høgh Pedersen, siger til STANDBY.dk:

”Vi havde – inden coronaen – bookinger af værelser, konferencer og så videre for 18 millioner kroner i april, maj og juni, og som vi nu regner som væk. Vi har stadig en del fra slut august og september. Vi håber på noget efterspørgsel hen over sommeren, hvis statsminister Mette Frederiksen åbner op for det. Vi håber stadig at åbne den 14. maj, baseret på hvad vi ved nu, men så må vi se, hvad der sker efter påske,” siger Peter Høgh Pedersen.

Ejeren af Villa Copenhagen, Nordic Choice Hotels, har allerede foretaget omfattende besparelser og nedskæringer som følge af coronakrisen. Det har blandt andet betydet, at kæden har sagt farvel til danske Karina Living, der var blevet ansat som direktør for det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport. I stedet er Jesper Olesen, der i forvejen stod i spidsen for søsterhotellet Clarion Hotel Copenhagen Airport, nu også blevet ansvarlig for det kommende Comfort-hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne