Hilding Hvid stopper som formand for Small Danish Hotels efter 17 år på posten.

I over 30 år har Hilding Hvids hjerte banket for hotel- og restaurationsbranchen, både som ejer af Hotel Gjerrild Kro og de seneste mere end 20 år som bestyrelsesmedlem og formand for landets største kæde af kroer, hoteller, slotte og herregårde, Small Danish Hotels.

Allerede i begyndelsen af 90’erne meldte Hilding Hvid Gjerrild Kro ind i Dansk Kroferie, det nuværende Small Danish Hotels. Her blev han hurtigt en del af bestyrelsen og i 2003, blev han valgt til formand.

”Hilding har altid været kædens mand til fingerspidserne. Han har samlet foreningen og formået at se udviklingsmuligheder for både kæden og for de enkelte hoteller og kroer. Hilding har lagt alle sine samarbejdsevner, talegaver og sin diplomatiske tilgang i at skabe de bedste rammer for medlemmerne, men i høj grad også til at præge erhvervet med sine kontante holdninger og sans for det politiske perspektiv. Vi har haft et stærkt og inspirerende samarbejde, hvor Hilding har bidraget på højeste plan til at italesætte Small Danish Hotels som en væsentlig spiller i overnatningsbranchen. Det er store sko, der skal fyldes ud efter kromanden fra Djursland”, siger Jørgen Christensen, som er direktør i Small Danish Hotels.

Hilding Hvids CV tæller fortsat titler som bestyrelsesmedlem i HORESTA og formand for bestyrelsen i Samhandel, en indkøbsforening startet af danske kroer og hoteller i samarbejde med Danhostel. Dertil hedder hjertebarnet stadig Hotel Gjerrild Kro. 

Det er tidligere næstformand, Finn Steffensen fra Nymindegab Kro, som er nyvalgt bestyrelsesformand.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne