Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvad er en større forsamling? Uklarheden skaber voldsom frustration i erhvervslivet. Blandt andet hos BC Hospitality Group, en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Virksomheden beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere, og adm. direktør Allan Agerholm er »dybt frustreret« over de uklare udmeldinger, skriver Finans.dk.

Statsminister Mette Frederiksen har sagt, at større forsamlinger fortsat er forbudt foreløbig indtil 31. august - dog uden at definere en større forsamling.

”Der er ikke tal på, hvad det er, og det skal defineres nu. Vi sidder med de store forlystelsesparker, zoologiske haver, hele attraktionsdelen og de store konferencecentre, som lige nu ikke aner, om de er omfattet eller ej. Er det 100, 500, 1000 eller 5000? Vi ved det ikke,” lyder det fra Katia Østergaard, adm. direktør i HORESTA.

Læs hele historien her.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind