Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En stribe restauranter er begæret konkurs de seneste dage, og boblende optimisme er afløst af fortvivlelse og pessimisme. Nu frygter HORESTA, at flere konkurser vil komme til over de kommende uger og måneder.

”Situationen er ubeskrivelig alvorlig. 17.500 restauranter er tvangslukkede og over halvdelen af landets hoteller har selv valgt at lukke ned. Vi er rigtig godt tilfredse med hjælpepakkerne, men pengene er endnu ikke ude og arbejde i virksomhederne, og det er dybt alvorligt for dem. Det betyder, at vi har en alvorlig udfordring på likviditeten nu”, siger Katia K. Østergaard til DR P1 Orientering.

Hun fortæller, at restaurantmarkedet i forvejen var ved at være mættet med nye restauranter, og derfor gør den aktuelle krise ekstraordinært ondt.

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind