Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Det her knækker jeg halsen på.” Det var Casper Andersens første tanke, da han i midten af marts hørte statsministerens besked om, at Danmark skulle lukke ned. Han ejer Aarup kro på Vestfyn, hvor han de seneste fem år har arbejdet mellem 12-15 timer i døgnet for at holde liv i sin drøm, skriver TV2.dk.

I stedet for at lukke kroen helt og spare udgifterne, lukkede Casper Andersen kun kroen for almindelige besøg og valgte i stedet at satse på takeaway. Og det har været en kæmpe succes, lyder det.

Det er en tendens, man ser flere steder i landet, fortæller Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i HORESTA. Her har man kontakt til flere restauranter i mindre lokalsamfund, der også har oplevet fremgang som kroen i Aarup.

Læs hele historien her.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind