Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For det familieejede Simply Cooking i Rødovre er der normalt fuld gang i kødgryderne, når de hver dag bespiser omkring 7.500 danskere fordelt på en række kantiner i Storkøbenhavn, skriver DR.
Den seneste cirka halvanden måned har dog langt fra været, som den plejer, da coronakrisen fra den ene dag til den anden har sat omsætningen ned med 90 procent.
Firmaet har endnu ikke set noget til pengene fra Erhvervsstyrelsen, der skal dække lønninger for over en million kroner.
”Det er selvfølgelig stressende, for der kommer ikke nogen information om, hvornår man vil modtage pengene,” siger selskabets økonomidirektør, Lasse Haugaard, som fortæller, at de har informeret banken om, at de forventer at trække på deres kassekredit for at komme igennem krisen, indtil kompensationspakkerne udbetales.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025