Mikkel Aarø-Hansen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen, er på fjerde år travlt beskæftiget med at skabe vækst og bæredygtig turisme for hele hovedstadsregionen. Til Standby.dk er han blevet interviewet til formatet 7eren, hvor en profil fra turismeerhvervet svarer på en række spørgsmål om deres fokus og virke. Med hensyn til overturisme svarer Mikkel Aarø-Hansen:

”København er som by ikke er ramt af overturisme – forstået på den måde, at der er for mange turister i København samlet set. Vi har valgt at spørge borgerne direkte i forbindelse med vores analyseprojekt 10XCOPENHAGEN, som vi offentliggjorde resultaterne af tidligere i år. Heraf fremgår det, at 81 procent af borgerne i København bakker op om, at byen fortsat skal markedsføres som destination over for rejsende. Det fremgår også, at der er meget få udfordringer med turismen i størstedelen af byen”.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne