Mikkel Aarø-Hansen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen, er på fjerde år travlt beskæftiget med at skabe vækst og bæredygtig turisme for hele hovedstadsregionen. Til Standby.dk er han blevet interviewet til formatet 7eren, hvor en profil fra turismeerhvervet svarer på en række spørgsmål om deres fokus og virke. Med hensyn til overturisme svarer Mikkel Aarø-Hansen:

”København er som by ikke er ramt af overturisme – forstået på den måde, at der er for mange turister i København samlet set. Vi har valgt at spørge borgerne direkte i forbindelse med vores analyseprojekt 10XCOPENHAGEN, som vi offentliggjorde resultaterne af tidligere i år. Heraf fremgår det, at 81 procent af borgerne i København bakker op om, at byen fortsat skal markedsføres som destination over for rejsende. Det fremgår også, at der er meget få udfordringer med turismen i størstedelen af byen”.

Læs hele historien her.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne