En ny metro med 17 stationer på tværs af Indre By, brokvarterene og Frederiksberg kommer til at spille en vigtig rolle for turismen i hovedstaden, hvor Wonderful Copenhagen arbejder på at skabe en bæredygtig turisme og herunder også en større spredning af de besøgende i byen. Og her er en nem tilgængelighed ét af flere vigtige parametre.

”Stort tillykke til hovedstaden, og til os alle sammen, med den nye Cityring, som kommer til at gøre byen og dens mange oplevelser tilgængelig på tværs af bydele på en helt ny måde. Både for os, der bor her, og for vores besøgende, der vil rundt og opleve hovedstadens forskelligartede byliv og udbud af attraktioner,” siger Mikkel Aarø-Hansen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen.

Wonderful Copenhagens analyser viser, at 92 pct. af turister i København mener, at et godt offentligt transportsystem er vigtigt eller ligefrem essentielt, samtidig viser analyserne en sammenhæng mellem antallet af besøgte bydele og turisters tilfredshed, og det understreger potentialet for at skabe en større spredning af de besøgende i hovedstaden.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne