En ny metro med 17 stationer på tværs af Indre By, brokvarterene og Frederiksberg kommer til at spille en vigtig rolle for turismen i hovedstaden, hvor Wonderful Copenhagen arbejder på at skabe en bæredygtig turisme og herunder også en større spredning af de besøgende i byen. Og her er en nem tilgængelighed ét af flere vigtige parametre.

”Stort tillykke til hovedstaden, og til os alle sammen, med den nye Cityring, som kommer til at gøre byen og dens mange oplevelser tilgængelig på tværs af bydele på en helt ny måde. Både for os, der bor her, og for vores besøgende, der vil rundt og opleve hovedstadens forskelligartede byliv og udbud af attraktioner,” siger Mikkel Aarø-Hansen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen.

Wonderful Copenhagens analyser viser, at 92 pct. af turister i København mener, at et godt offentligt transportsystem er vigtigt eller ligefrem essentielt, samtidig viser analyserne en sammenhæng mellem antallet af besøgte bydele og turisters tilfredshed, og det understreger potentialet for at skabe en større spredning af de besøgende i hovedstaden.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne