Himmelbjerget, Randers Regnskov og Mønsted Kalkgruber bliver en del af Visitaarhus’ fremtidige markedsføring af Aarhus-området. Flere kommuner er kommet ind under destinationsselskabet, og andre er på vej ind i den fælles indsats for at lokke flere turister til det østjyske område, skriver Jyllands-Posten.

”Vi tror på, at vi kan gøre det bedre ved at samle kræfterne. Potentialet ligger i, at der er et meget bredere udvalg af produkter, som man kan rejse hertil for,” fortæller direktør Pia Lange Christensen, Visitaarhus.

I fjor gik Destination Djursland sammen med Visitaarhus for at opnå en mere effektiv international markedsføring af områdets attraktioner, og senest har Visitsilkeborg meldt sig under fanerne. Skanderborg Kommune har truffet beslutning om at gå samme vej, og i øjeblikket føres der forhandlinger med Viborg, Randers og Favrskov kommuner. Om alt går vel, kan Visitaarhus omfatte otte kommuner ved årsskiftet, vurderer turistchefen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hotelchef om spytte-voldssag: ”Nok var nok ”

Den mandlige receptionist, der tidligt lørdag følte sig så forulempet af en tidligere voldsdømt mand på Hotel Royal i Aarhus midtby, at han ringede 114, henter entydig opbakning hos sin chef, hotel-manager Lilian Lenbroch, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne