Direktør for VisitAalborg, Rasmus Jerver, ønsker at fratræde sin stilling med virkning fra udgangen af december 2019. Bestyrelsesformand Claus Christensen tager på bestyrelsens vegne opsigelsen til efterretning:

”Rasmus Jerver har siddet på posten som VisitAalborgs direktør i fire år, og vi har været særdeles tilfredse med det arbejde og de forandringer, som Rasmus har stået i spidsen for. Turismeområdet er jo under markant forandring i disse år, og Rasmus Jerver har været kraftigt medvirkende til, at VisitAalborg i dag er foran udviklingen”, fremhæver han.

VisitAalborg og de øvrige turismedestinationsselskaber i Danmark har i en længere periode jævnfør opdrag fra Erhvervsstyrelsen arbejdet med en ny destinationsstruktur. Her er det i Nordjylland besluttet, at der blandt andet skal laves en ny turismeorganisation for østkysten, hvor Læsø, Brønderslev, Frederikshavn og Aalborg kommuner vil gå sammen.

Ægtepar fik to Michelinstjerner: Jordnær stjernestund i Gentofte

De befandt sig allerede i det gode selskab, men efter stjerneuddelingen fra Michelin-guiden, er Restaurant Jordnær på Arp-Hansen-hotellet Gentofte Hotel kommet ind i den lille eksklusive kreds af danske restauranter, der har to Michelinstjerner, skriver TV2 Lorry.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne