Vejret er vigtigt for turismen. Det kan både Djurs Sommerland, Randers Regnskov og Gammel Estrup Herregårdsmuseum blive enige om. Hvor godt, de har været tilfredse med lige præcis denne sommers vejr, varierer til gengæld en hel del, skriver Århus Stiftstidende.

Direktør for Randers Regnskov, Henrik Herold, kunne godt have brugt en hel uge med regn. Han mener, at denne sommer har været til den varme og tørre side. Det betyder, at søgningen til Randers Regnskov ikke har været helt så god, som de kunne håbe på. Men den har dog været udmærket. Blandt andet har regnskoven haft sit højeste besøgstal på een dag nogensinde, da 4500 besøgte attraktionen en regnvåd dag.

Djurs Sommerland havde en rekordsæson med 817.000 besøgende i 2018, og attraktionen håber, at de efter Halloween når op på 800.000 besøgende.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

VisitAarhus: ”Turister er hylende ligeglade med kommunegrænser”

Himmelbjerget, Randers Regnskov og Mønsted Kalkgruber bliver en del af Visitaarhus’ fremtidige markedsføring af Aarhus-området. Flere kommuner er kommet ind under destinationsselskabet, og andre er på vej ind i den fælles indsats for at lokke flere turister til det østjyske område, skriver Jyllands-Posten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne