Mie og Klaus Juhl solgte for tre år siden Hotel Allinge, og når denne sæson går på hæld, vil parret også sige farvel til Hotel Abildgaard og Hotel Friheden på Bornholm. Dermed slutter 26 år for Klaus og Mie med hoteldrift på øen.

”Vi vil gerne prøve noget nyt, og nu bød muligheden sig. Det har været en fed tur, og vi synes, at vi har levet vores mantra om at være særlige, ærlige og kærlige ved både gæster, leverandører og medarbejdere. Vi har virkelig nydt at omgås så mange glade mennesker”, fortæller Klaus Juhl.

Han tilføjer, at de endnu ikke ved, om det er et nyt eventyr i erhvervet, der venter, eller noget helt nyt. Han glæder sig over, at det er to sunde virksomheder, som parret nu kan overdrage til de nye ejere.

”Friheden er blevet solgt til en stamgæst, og vi er ikke i tvivl om, at stedet vil blive drevet videre med samme passion og indlevelse, som vi selv har selv har gjort. Hotel Abildgaard bliver i familien, da det er Mies bror, der nu vil drive det videre sammen med sin søn”, fortæller Klaus Juhl.

Abildgaard overdrages den 1. oktober, mens Friheden officielt får nye ejere den 15. november.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne